Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Kore od spelte

390.00 RSD

TipKore
ProizvodiJevtić
Neto količina500gr

 

Opis

Kore od spelte predstavljaju inovativan proizvod koji kombinuje tradicionalni ukus domaće pite sa hranljivim svojstvima spelte. Ove kore ne samo da olakšavaju proces pripreme, već i dodaju zdravstvenu vrednost svakom zalogaju. Sve više ljudi prepoznaje prednosti spelte, a kore od spelte postaju sve popularniji izbor u kulinarstvu.

Spelta, starinska sorta žitarice, odlikuje se bogatstvom nutrijenata i hranljivih materija. Evo nekoliko razloga zašto su kore za pitu od spelte odličan dodatak vašem jelovniku:

✓ Ove kore su izvor visokokvalitetnih vlakana koja poboljšavaju varenje, podržavaju zdravlje creva i doprinose osećaju sitosti, čime su odličan izbor za one koji žele održati ravnotežu u ishrani.
✓ Spelta sadrži niži nivo glutena u poređenju sa pšenicom, što je značajno za ljude koji su osetljivi na gluten. Ove kore mogu pružiti alternativu za one koji žele smanjiti unos glutena u ishrani.
✓ Obezbeđuju vašem telu esencijalne hranljive sastojke, uključujući vitamine B kompleksa, gvožđe, magnezijum i druge minerale, čime podržavaju opšte zdravlje.
✓ Ove kore olakšavaju proces pripreme pita, što je posebno korisno za one koji vode brz i dinamičan životni stil. Sa već pripremljenim korama, pravljenje ukusnih jela postaje jednostavno i efikasno.
✓ Ove kore nisu samo ograničene na pite. Mogu se koristiti za pripremu raznovrsnih jela poput rolnica, pitica, ili čak slatkih dezerta, pružajući vam kreativnu slobodu u kuhinji.

Uz kore za pitu od spelte, svaki obrok može postati prilika za uživanje u tradicionalnom ukusu sa dodatkom modernog pristupa zdravoj ishrani. Ove kore čine ukusnu i hranljivu osnovu za raznovrsne recepte, istovremeno odražavajući brigu o vašem zdravlju i doživljaju hrane.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga