Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Kozja surutka u prahu

3,800.00 RSD

TipŽitarice
ProizvođačKoza Nostra
Jedinica mere100gr
Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Kozja surutka u prahu predstavlja inovativan proizvod koji objedinjuje bogatstvo kozjeg mleka sa prednostima liofilizacije, postupka koji zadržava hranljive sastojke u njihovom optimalnom stanju. Svaka doza predstavlja koncentrat zdravlja i dobrobiti, nudeći jednostavan i efikasan način da unesete hranljive materije u svoju svakodnevnu ishranu.

Surutka je nekada davno smatrana viškom, sve dok se nije pokazalo da taj višak sadrži obilje vitamina, minerala i proteina. Dugo vremena se pila u izvornom obliku, koji je često odbijao svojim mirisom i ukusom, ali je moderno doba to promenilo. Sada se surutka pretvori u prah, nema neugodan miris i ukus, a pri tom zadržava sve hranljive sastojke!

Kozja surutka u prahu dobro utiče na probavu stomak. Ako je pijete ujutru, savršeno će upotpuniti doručak i zasitiće vas, bez osećaja težine.
Pozitivno će uticati na vaš imunitet, jer unosite veliku količinu vitamina i minerala sa samo jednom dnevnom dozom. Umesto velike količine suplemenata, možete da uzimate samo jednu kapsulu dnevno.
Pozitivno utiče na krvnu sliku, kao i na niz stvari koje nećete odmah ni osetiti, kao što su regeneracija jetre i oporavljanje disajnih organa.

Proteini iz surutke porede se sa proteinima iz majčinog mleka, čija hranljivost je neuporediva sa drugim namirnicama i napicima. Nijedno drugo mleko na svetu nema takav sastav.

Jedno pakovanje sadrži 100gr surutke u prahu i preporuka je da se koristi mesec dana.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Koza Nostra.

O proizvođaču

Koza Nostra nastala je kao ideja našeg glumca Branka Jankovića, strpljivo, uz mnogo ljubavi i truda i u želji da oživi selo Gunjace nadomak Valjeva, na planini Rožanj

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga