skip to Main Content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Kupus

220.00 RSD

Tip Sveže povrće
Proizvođač Bakaluk
Neto sadržaj 1kg

Proizvod je moguće poručiti od ponedeljka do četvrtka, a isporuka se vrši subotom posle 13h!

Opis

Kupus je više od običnog povrća – on je prava riznica koristi za vaše zdravlje. Dodajući ga u ishranu ne samo da unosite raznovrsne hranljive materije već i podržavate celokupno blagostanje svog organizma.

Kupus je izvor vitamina C, koji igra važnu ulogu u jačanju imunog sistema i pomaže organizmu u borbi protiv infekcija.

Sadrži i vitamine K i B6, kao i folate, koji su neophodni za pravilno funkcionisanje organizma i očuvanje zdravlja.

Bogat je antioksidantima koji igraju ključnu ulogu u neutralizaciji slobodnih radikala, koji mogu oštetiti ćelije i doprineti razvoju raznih bolesti, uključujući srčane bolesti i karcinome.

Vlakna su nezaobilazan sastojak zdrave ishrane, a kupus ih ima u izobilju. Pored toga, kupus sadrži prirodne enzime koji olakšavaju varenje i apsorpciju hranjivih materija.

Poznat je i po svom pozitivnom uticaju na zdravlje srca. Fitonutrijenti prisutni u kupusu, pomažu u smanjenju rizika od srčanih oboljenja tako što podržavaju zdravlje krvnih sudova, regulišu krvni pritisak i smanjuju nivo lošeg holesterola.

Kupus je niskokaloričan i niskomasan izbor hrane, što ga čini odličnim saveznikom ukoliko želite da održite zdravu telesnu težinu. Možete ga jesti u većim količinama bez brige o prekomernom unosu kalorija.

Ostale Bakaluk proizvode možete pogledati OVDE.

O proizvođaču

Bakaluk u svjoj ponudi ima proizvode registrovanih poljoprivrednika. Sve sezonsko voće i povrće bere se baš za dan isporuke, tako da uvek stiže sveže! Voće i povrće stiže sa dva domaćinstva i gajeno je bez hemije

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pretraga