Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Made for you jabuka sa nanom, čijom i lanom

320.00 RSD

TipVoćni obrok
ProizvođačMade for you
Ukusjabuka
Neto količina200g

Opis

Made for you jabuka sa nanom, čijom i lanom predstavlja praktično rešenje za zdrav doručak ili užinu, sačinjen od pažljivo odabranih sirovih sastojaka. Ova kaša od voća kombinuje bogatstvo ukusa jabuke sa svežinom nane. Obogaćena je semenkama čije i lana za dodatnu hranljivost. Predstavlja savršen izbor za sve koji žele brz, ukusan i hranljiv obrok.  bez obzira na to da li su kod kuće, na poslu, u školi ili na putovanju.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Voćni obrok ne sadrži dodate šećere, što ga čini idealnim izborom za one koji vode računa o unosu šećera ili imaju dijabetes.
✓ Proizvod je bez glutena i veštačkih zaslađivača, pa je pogodan za osobe sa celijakijom ili intolerancijom na gluten. Pogodan je i za sve koji žele da izbegnu veštačke aditive.
✓ Voćni obrok je veganski proizvod, što ga čini prikladnim za vegane i vegetarijance. Takođe i za sve koji žele da diversifikuju svoju ishranu biljnim namirnicama.
✓ Pakovanje u staklenoj teglici omogućava dugotrajno očuvanje kvaliteta proizvoda. Rok trajanja od godinu dana obezbeđuje svežinu i ukus i nakon dužeg vremena.
✓ Semenke čije i lana dodaju dodatnu dozu hranljivosti ovom voćnom obroku. Pružaju esencijalne omega-3 masne kiseline, vlakna i druge važne nutrijente za zdravlje organizma.

Voćni obrok u staklenoj teglici predstavlja ukusan, hranljiv i praktičan izbor za sve koji žele da unesu zdrav i balansiran obrok u svoju ishranu, bez kompromisa po pitanju kvaliteta i ukusa.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Made for you.

O proizvođaču

Usled nedostatka vremena, ljudi često zanemaruju svoje zdravlje, dobar san, fizičku aktivnost i zdravu ishranu. Zato naš proizvođač Made for you ima pravo rešenje za vas

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga