Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Made for you jagoda sa čijom i lanom

350.00 RSD

TipVoćni obrok
ProizvođačMade for you
Ukusjagoda
Neto količina200g

Opis

Made for you jagoda sa čijom i lanom je osvežavajući voćni obrok u staklenoj teglici, idealan za brz i hranljiv doručak ili užinu u toku dana. Ovaj proizvod kombinuje sočne jagode sa semenkama čije i lana, pružajući savršen spoj ukusa i nutritivnih benefita.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Made for you jagoda sa čijom i lanom ne sadrži dodate šećere. Na ovaj način se osigurava niskokaloričnost i prirodna slatkoća proizvoda.
✓ Ovaj voćni obrok je bez glutena, što ga čini pogodnim za one koji izbegavaju gluten u ishrani iz zdravstvenih ili ličnih razloga.
✓ Proizvod je potpuno prirodan, bez dodataka veštačkih zaslađivača ili pojačivača ukusa.
✓ Jagoda sa čijom i lanom sastoji se od čistih sastojaka bez aditiva ili konzervansa, pružajući zdrav i prirodan obrok.
✓ Svi sastojci ovog voćnog obroka su biljnog porekla, čineći ga pogodnim za vegane i vegetarijance koji žele da unesu zdrav i ukusan obrok.

Osim što je ukusan i praktičan za konzumaciju, ovaj voćni obrok bogat je antioksidansima iz jagoda i omega-3 masnim kiselinama iz semena čije i lana. Ove hranljive materije podržavaju zdravlje srca, digestivnog sistema i imunološke funkcije organizma. Uz staklenu ambalažu koja čuva svežinu proizvoda, ovaj voćni obrok je praktičan i hranljiv dodatak svakodnevnoj ishrani.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Made for you.

O proizvođaču

Usled nedostatka vremena, ljudi često zanemaruju svoje zdravlje, dobar san, fizičku aktivnost i zdravu ishranu. Zato naš proizvođač Made for you ima pravo rešenje za vas

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga