Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Made for you šljiva sa čijom i lanom

320.00 RSD

TipVoćni obrok
ProizvođačMade for you
Ukusšljiva
Neto količina200g

Opis

Made for you šljiva sa čijom i lanom predstavlja ukusan i hranljiv voćni obrok u staklenoj teglici, idealan za brz doručak ili užinu u toku dana. Ovaj proizvod kombinuje sočne šljive sa hranljivim semenkama čije i lana, pružajući bogatstvo ukusa i nutritivnih benefita.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Made for you šljiva sa čijom i lanom ne sadrži dodate šećere. To je čini prirodnim izvorom energije bez naglog porasta nivoa šećera u krvi.
✓ Ovaj voćni obrok je bez glutena, što ga čini pogodnim za one koji izbegavaju gluten u ishrani iz zdravstvenih ili ličnih razloga.
✓ Proizvod je potpuno prirodan, bez dodataka veštačkih zaslađivača ili pojačivača ukusa.
✓ Šljiva sa čijom i lanom sastoji se od čistih sastojaka bez aditiva ili konzervansa.
✓ Svi sastojci ovog voćnog obroka su biljnog porekla, čineći ga pogodnim za vegane i vegetarijance koji žele da unesu zdrav i ukusan obrok.

Ovaj voćni obrok takođe je bogat vlaknima, vitaminima i mineralima. Podržava zdravlje digestivnog sistema, jača imuni sistem i doprinosi opštem osećaju blagostanja. Uz praktičnu staklenu ambalažu koja održava svežinu proizvoda, šljiva sa čijom i lanom je savršen izbor za zaposlene, studente ili svakoga ko želi brz, hranljiv i ukusan obrok u pokretu.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Made for you.

O proizvođaču

Usled nedostatka vremena, ljudi često zanemaruju svoje zdravlje, dobar san, fizičku aktivnost i zdravu ishranu. Zato naš proizvođač Made for you ima pravo rešenje za vas

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga