Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Majana Gel za tuširanje 400ml

950.00 RSD

TipGel
ProizvođačMajana
Neto sadržaj400ml
Kategorije: ,

Opis

Majana Gel za tuširanje 400ml, predstavlja blagu formulu sa pažljivo odabranim blagim tenzidima, namenjenu pranju kože tela bez isušivanja. Ova inovativna formula obogaćena je pantenolom i medom, pružajući efikasno ovlaživanje kože tokom tuširanja.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Pantenol, poznat i kao provitamin B5, i med, prirodni hidratant, deluju u sinergiji kako bi očuvali vlažnost kože. Osim toga, ulje žutog noćurka dodatno doprinosi mekoći kože, čineći je glatkom i nahranjenom.
✓ Gel za tuširanje je posebno formulisan za čestu upotrebu, pružajući sveobuhvatnu negu bez iritacije. Namenjen je svim tipovima kože, čineći ga svestranim proizvodom u svakodnevnoj rutini tuširanja.
✓ Način upotrebe je jednostavan – ravnomerno nanesite gel na vlažnu kožu tela, uz blagu masažu kako biste dodatno stimulisali cirkulaciju. Nakon toga, temeljno isperite kako biste otkrili meku i osveženu kožu.

Važno je napomenuti da, u slučaju kontakta sa očima, preporučuje se ispiranje vodom. Ova napomena naglašava bezbednost proizvoda tokom upotrebe, čineći ga pogodnim za sve članove porodice.

Gel za tuširanje nije samo sredstvo za čišćenje; to je iskustvo nege koje pruža hidrataciju, mekoću i svežinu koži, čineći svaki tuš trenutkom opuštanja i blagostanja. Njegova blaga formula, obogaćena pantenolom i medom, čini svaki tuš trenutkom osveženja, pružajući koži ne samo čistoću već i dugotrajnu hidrataciju i mekoću.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Majana.

O proizvođaču

Poznato je da su ljudi hiljadama godina tražili način da brinu o svojoj koži i poboljšaju njen izgled, sačuvaju je od prevremenog starenja, suvoće i upala

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga