Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Majana Pakovanje za kosu

630.00 RSD

TipRegenerator
ProizvođačMajana
Neto sadržaj100ml
Kategorije: ,

Opis

Pakovanje za kosu, je inovativan proizvod koji sjedinjuje blagotvorno dejstvo biljnih ulja i propolisa za sveobuhvatnu negu suve i tanke kose. Formulacija obnavlja suvoću, poboljšava elastičnost i vraća prirodan sjaj, pružajući kosi vitalnost.

Neke karakteristike ovog proizvoda su:

✓ Ovaj proizvod sadrži pažljivo odabrana biljna ulja koja prodiru duboko u vlas, obezbeđujući intenzivnu hidrataciju. Kombinacija sa propolisom dodatno poboljšava regeneraciju i zdravlje kose.
✓ Pakovanje je jednostavno za upotrebu – pre upotrebe se promućka, a zatim se masira na kožu glave i nanosi na krajeve kose. Da bi se postigao najbolji efekat, preporučuje se obavijanje folijom i ostavljanje da deluje jedan sat pre ispiranja šamponom.
✓ Ovaj proizvod takođe pruža inovativne opcije upotrebe. Može se mešati sa farbom za kosu, poboljšavajući hidrataciju tokom procesa farbanja. Dodavanje nekoliko kapi u šampon prilagođava negu kose prema individualnim potrebama.
✓ Važno je napomenuti da, iako pruža intenzivnu hidrataciju, pakovanje treba izbegavati tokom izlaganja suncu zbog prisustva propolisa. Ovaj oprezan pristup obezbeđuje da koža glave ostane zaštićena od fotosenzibilizacije.

U zaključku, pakovanje za kosu pruža holističku negu koja revitalizuje kosu iznutra. Sa svojim jednostavnim pristupom i inovativnim opcijama, ovaj proizvod postaje neizostavan deo rutine nege kose, ostavljajući je hidriranom, sjajnom i zdravom.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Majana.

O proizvođaču

Poznato je da su ljudi hiljadama godina tražili način da brinu o svojoj koži i poboljšaju njen izgled, sačuvaju je od prevremenog starenja, suvoće i upala

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga