Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Majana Propolis balzam

570.00 RSD

TipBalzam
ProizvođačMajana
Neto sadržaj30ml
Kategorije: , ,

Opis

Propolis balzam, predstavlja izuzetan proizvod sa bogatom kombinacijom aktivnih prirodnih sastojaka, posebno formulisanih za intenzivnu negu suve i isušene kože. Sa žutim pčelinjim voskom, shea puterom, maslinovim i kantarionovim uljem, ovaj balzam pruža duboku hidrataciju i poboljšava barijernu funkciju kože, čime se postiže glatkoća i elastičnost.

Neke karakteristike ovog proizvoda su:

✓ Propolis balzam se izdvaja po svojim aktivnim sastojcima, uključujući žuti pčelinji vosak, shea puter, maslinovo ulje i kantarionovo ulje. Ovi prirodni sastojci deluju sinergijski kako bi nahranili, hidrirali i obnovili suvu kožu. Propolis, poznat po svojim antibakterijskim svojstvima, doprinosi brzom poboljšanju stanja kože.
✓ Propolis balzam je savršen za svakodnevnu negu i zaštitu suve, hrapave kože sklone ljuspanju i pucanju. Preporučuje se za ruke, nokte, zanoktice, suve pete, kolena, laktove, kao i za negu usana. Njegova višenamenska formula omogućava korisnicima da pruže potrebnu negu različitim delovima tela.
✓ Način upotrebe ovog balzama je jednostavan – dovoljno je naneti ga više puta u toku dana u tankom sloju na željena područja kože. Važno je istaći da alkohol prisutan u propolis balzamu potiče od ekstrakta propolisa, a njegov nizak procenat ne izaziva isušivanje kože. Osim toga, činjenica da 99,5% sastojaka potiče iz prirodnih izvora čini ovaj balzam izuzetno blagim i prijatnim za kožu.
✓ Iako propolis balzam pruža izvanrednu negu, preporučuje se izbegavanje izlaganja suncu nakon njegove upotrebe. Ova pažljivo formulisana napomena osigurava da se proizvod koristi na optimalan način, pružajući najbolje rezultate.

Propolis balzam je vrhunski proizvod za sve koji traže prirodno rešenje za negu suve kože. Sa svojim visokim procentom prirodnih sastojaka i svestranom primenom, ovaj balzam postaje neizostavan deo rutine nege kože, donoseći revitalizaciju i blistavost.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Majana.

O proizvođaču

Poznato je da su ljudi hiljadama godina tražili način da brinu o svojoj koži i poboljšaju njen izgled, sačuvaju je od prevremenog starenja, suvoće i upala

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga