Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Majana Stik za pete

535.00 RSD

TipStik
ProizvođačMajana
Neto sadržaj30ml
Kategorije: ,

Opis

Stik za pete predstavlja efikasan proizvod namenjen nezi grube i ispucale kože peta i laktova, pružajući koži potrebnu hidrataciju, mekoću i elastičnost. Ovaj proizvod se ističe svojom jednostavnom primenom i pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, čineći ga idealnim saveznikom u održavanju glatke i negovane kože stopala.

Neke karakteristike ovog proizvoda su:

✓ Stik za pete sadrži isključivo sastojke prirodnog porekla, sa 100% prirodnom formulom. Ključni sastojci uključuju organsko suncokretovo ulje, pčelinji vosak, organski shea puter, lanolin, bademovo ulje, ulje soje i vitamin E. Ova kombinacija bogata hranljivim sastojcima pruža intenzivnu hidrataciju i obnavljanje suve, ispucane kože.
✓ Stik se koristi na jednostavan način, posebno preporučen za upotrebu uveče. Dovoljno je naneti proizvod na pete i laktove pre odlaska na spavanje. Ova rutina omogućava sastojcima da deluju tokom noći, pružajući dubinsku hidrataciju i obnavljanje kože. Zahvaljujući praktičnom formatu stika, aplikacija je brza i bez nereda.
✓ Stik za pete pruža ne samo trenutno olakšanje suve kože, već i dugoročnu regeneraciju. Shea puter, bademovo ulje i pčelinji vosak deluju zajedno kako bi omekšali grubu kožu, dok vitamin E pruža antioksidativnu zaštitu, podržavajući zdravlje kože. Redovnom upotrebom, ovaj proizvod doprinosi obnavljanju elastičnosti kože na petama i laktovima.

Stik za pete predstavlja prirodno rešenje za suvu i ispucalu kožu, nudeći efikasnu negu koja se lako uklapa u svakodnevnu rutinu. Sa svojim visokokvalitetnim sastojcima i jednostavnom primenom, ovaj proizvod postaje neizostavan deo održavanja lepih, negovanih stopala.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Majana.

O proizvođaču

Poznato je da su ljudi hiljadama godina tražili način da brinu o svojoj koži i poboljšaju njen izgled, sačuvaju je od prevremenog starenja, suvoće i upala

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga