Opis
Makovo proteinsko brašno nastaje finim mlevenjem i prosejavanjem mehanički odmašćenog makovog semena. Koristi se kao zamena za mleveni mak ili u kombinaciji sa drugim brašnima za spravljanje kolača, hlebova i peciva. Može da se dodaje i u šejkove i smutije. Zbog visokog sadržaja lako svarljivih proteiia, vlakana i minerala, preporučuje se sportistima. Pogodno je za veretarijanski, veganski i postan režim ishrane.
Ostale proizvode Gazdinstva Krstonošić pogledajte OVDE.
O proizvođaču
Poljoprivredno gazdinstvo Krstonošić Kikinda fokusira se na uzgoj i preradu uljanih kultura, jer to je ono što najbolje uspeva u njihovim lokalnim mikroklimatskim i zemljišnim uslovima. Sa severa Banata, najosunčanijeg dela Srbije, donose nam 100% prirodne proizvode. To su: hladno ceđena jestiva biljna ulja, biljni puteri i proteinska brašna od uljarica…
Morate biti prijavljeni da biste postavili recenziju.
Recenzije
Još nema komentara.