Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Matični sok divlje brusnice

1,290.00 RSD

TipHladno ceđen matični sok
ProizvođačArtfood
Neto težina500ml

 

Opis

Matični sok divlje brusnice je osvežavajući napitak koji se dobija pažljivim presovanjem svežih brusnica. Na ovaj način se sačuvavaju svi prirodni sastojci i nutritivne vrednosti ovog voća. Ovaj sok pruža autentičan ukus brusnice, istovremeno održavajući svežinu i prirodnu boju. Idealno je piće za sve ljubitelje voćnih napitaka koji žele uživati u ukusu i koristima koje brusnice pružaju.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Matični sok od divlje brusnice je izuzetno bogat antioksidansima, poput vitamina C i flavonoida, koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala u organizmu.
✓ Vitamin C prisutan u brusnicama igra ključnu ulogu u jačanju imunološkog sistema, pomažući organizmu da se bori protiv infekcija i bolesti.
✓ Brusnice su poznate po svojoj sposobnosti sprečavanja infekcija urinarnog sistema, jer sadrže supstance koje ometaju prijanjanje bakterija za zidove mokraćnog sistema.
✓ Antioksidansi i fitonutrijenti u brusnicama mogu pomoći u održavanju zdravog krvnog pritiska.
✓ Matični sok od brusnice je odličan izvor hidratacije, a njegov osvežavajući ukus čini ga savršenim napitkom tokom toplih dana.

Matični sok od brusnice predstavlja ukusan i zdrav način da se uživa u blagodetima ovog voća. Bez dodatog šećera i konzervansa, ovaj sok čuva autentičnost brusnica, pružajući svežinu i nutritivne benefite u svakom gutljaju.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga