Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Matični sok divljih borovnica

1,180.00 RSD

TipMatični sok
UkusDivlja borovnica
ProizvođačVlasinska borovnica
Neto količina500ml

Opis

Matični sok divljih borovnica donosi vam svežinu i ukus ekološki nedirnute prirode planina oko Vlasinskog jezera. Ovaj sok je napravljen od plodova borovnice ubranih na visini od 1500 metara nadmorske visine, što mu daje jedinstvenu čistoću i bogatstvo ukusa. Svaka boca sadrži 100% čisti plod divlje borovnice, bez dodataka i konzervansa.

Neke karakteristike ovog proizvoda su:

✓ Divlje borovnice koje koristimo za naš sok rastu u ekološki čistim predelima, daleko od zagađenja i industrijskih uticaja. Ova prirodna staništa pružaju optimalne uslove za rast borovnica, čineći ih bogatim antioksidansima, vitaminima i mineralima. Matični sok zadržava sve ove vredne nutritivne komponente, pružajući vam najzdraviji mogući napitak.
✓ Jedan od glavnih benefita našeg matičnog soka od divljih borovnica je njegov visok sadržaj antioksidanasa, posebno antocijanina, koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i podržavaju zdravlje srca. Pored toga, borovnice su poznate po svojim antiinflamatornim svojstvima, što može doprineti smanjenju upala u telu i poboljšanju opšteg zdravlja.
✓ Naš matični sok je izuzetno svestran i može se konzumirati na razne načine. Možete ga piti čistog za maksimalan ukus i benefite, ili ga dodati u smutije, jogurte i deserte za dodatnu aromu i nutritivnu vrednost. Bez obzira kako ga konzumirate, ovaj sok će vam pružiti osvežavajući i zdrav napitak u kojem možete uživati svaki dan.

Uživajte u jedinstvenom ukusu i brojnim zdravstvenim benefitima koje pruža naš matični sok od divljih borovnica. Savršeno za sve one koji žele da se povežu sa prirodom i unesu u svoj organizam najčistije plodove ekološki nedirnutih predela. Svaka kap ovog soka je dokaz posvećenosti prirodnom i zdravom načinu života.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Vlasinska borovnica.

O proizvođaču

Vlasinska borovnica brend je koji se bavi proizvodnjom sirupa, namaza, kompota, sokova…od borovnice gajene na Vlasini na 1100mnv – u netaknutoj prirodi. Na krajnjem jugoistoku Srbije, između Vlasinskog jezera i planine Besna Kobila, nalazi se planinsko mesto Lisina, kraj poznat po

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga