Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Mleveni keks života

290.00 RSD

TipMleveni keks
ProizvodiAleksandrija
Neto količina300gr

 

Opis

Mleveni keks života je savršena opcija za sve koji traže zdravu i ukusnu zamenu za klasične kekse. Ovaj jedinstveni proizvod se sastoji od pirinčanog brašna, brašna od prosa, tapioka skroba, biljne masti, eritritola, sirovog sojinog lecitina, brašna guar pasulja, sredstva za dizanje testa, soli i stevie. Njegova bogata nutritivna vrednost i prirodni sastojci čine ga idealnim za svakodnevnu konzumaciju.

Neke od karakteristika ovog proizvoda su:

✓ Pirinčano brašno i brašno od prosa, kao glavni sastojci, pružaju izuzetnu teksturu i lagan ukus. Ova brašna su bez glutena, što čini ovaj keks pogodnim za osobe sa intolerancijom na gluten ili one koji preferiraju bezglutensku ishranu. Pored toga, proso je bogato vitaminima B grupe, magnezijumom i fosforom, koji doprinose zdravlju kostiju i metabolizmu.
✓ Tapioka skrob i brašno guar pasulja obezbeđuju dodatnu stabilnost i elastičnost testa, stvarajući savršenu teksturu keksa. Ovi sastojci su prirodno bez glutena i lako svarljivi, što ih čini idealnim za osobe sa osetljivim probavnim sistemom. Guar pasulj takođe doprinosi osećaju sitosti, što može pomoći u kontroli telesne težine.
✓ Biljna mast, sirovi sojin lecitin, eritritol i stevia daju ovom keksu bogat ukus i slatkoću bez dodatih šećera. Eritritol i stevia su prirodni zaslađivači koji ne podižu nivo šećera u krvi, što je odlično za osobe koje prate nisko glikemijsku dijetu ili žele da smanje unos šećera. Sojin lecitin pomaže u emulgaciji sastojaka, stvarajući glatku i ravnomernu teksturu.

Proizvod ne sadrži glutenšećereveštačke zaslađivače i boje.
Ovaj keks je sjajan način da obogatite svoju ishranu prirodnim i zdravim sastojcima, pružajući vam energiju i hranljive materije koje su vam potrebne za aktivan i zdrav život.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Aleksandrija .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga