Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Mleveni lan

130.00 RSD

AmbalažaVakuum pakovanje
ProizvođačMacrobiotic
Neto količina200gr

 

Opis

Mleveni lan je vrhunski proizvod koji objedinjuje prirodnu svežinu i izuzetne zdravstvene prednosti lana. Predstavlja jednostavan i hranljiv dodatak svakodnevnoj ishrani. Lan se pažljivo melje i pakuje u vakuum kako bi se očuvala svežina i hranljive vrednosti lana.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Mleveni lan je izuzetno bogat omega-3 masnim kiselinama, koje igraju ključnu ulogu u podršci zdravlju srca, smanjenju zapaljenja u organizmu i poboljšanju funkcije mozga.
✓ Lan sadrži visok nivo rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana, podržavajući optimalnu funkciju creva, regulisanje šećera u krvi i održavanje zdrave težine.
✓ Bogat prirodnim antioksidansima, mleveni lan pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala u organizmu, pružajući zaštitu od oksidativnog stresa i podržavajući opšte zdravlje.
✓ Redovno konzumiranje mlevenog lana može doprineti smanjenju nivoa lošeg holesterola u krvi, što ima pozitivan efekat na kardiovaskularno zdravlje.
✓ Ovaj proizvod pruža važne aminokiseline i biljne proteine, čineći ga idealnim dodatkom za vegetarijance i vegane, podržavajući izgradnju mišića i održavanje vitalnosti.

Mleveni lan može da se koristi u raznim jelima:

✓ smoothie sa mlevenim lanom,
✓ lanene palačinke – dodajte lan u smesu da biste je obogatili hranljivo i nutritivno.
✓ hleb sa mlevenim lanom – dodajte ga u smesu radi dodatka omega-3 masnih kiselina.
✓ lanene kašice za doručak – pomešajte sa jogurtom i voćem za savršen početak dana.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga