Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Mulato isleno

440.00 RSD

TipZačin
ProizvođačFatalni začini
Neto količina60ml

Opis

Mulato isleno, izvanredan začin koji nosi bogatstvo iskustva u svakom zrnu. Ova mešavina sastoji se od sušene paprike (97%) i soli (3%), stvarajući jedinstvenu simfoniju ukusa koja će oplemeniti vaša jela. Ovo je ne samo začin, već pravo putovanje kroz pažljivo odabrane sastojke.

Sušena paprika, dominantan sastojak sačinjen od mulato paprika, donosi kompleksnost ukusa, dok se dodatak soli balansira sa sofisticiranim tonovima ovog začina. Mulato Isleño nije samo začin koji poboljšava ukus hrane, već i umetničko delo koje odražava pažljiv odabir sastojaka i duboko ukorenjenu tradiciju.

Zdravstveni benefiti:

✓ Sušene mulato paprike sadrže capsaicin, koji može podržati zdravlje srca, smanjujući nivo holesterola i poboljšavajući cirkulaciju krvi.
✓ Sušene paprike, poput mulato, imaju antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti organizma od oštećenja slobodnim radikalima.
✓ Capsaicin ima termogenički efekat, podstičući sagorevanje kalorija i podržavajući procese mršavljenja.
✓ Dodatak soli pruža ravnotežu elektrolita, podržavajući normalno funkcionisanje mišića i nervnog sistema.
✓ Upotreba Mulato Isleño začina u kulinarstvu dodaje raznolikost i kompleksnost ukusa vašoj ishrani, čineći svaki obrok pravim gastronomskim iskustvom.

Mulato Isleño je više od običnog začina – to je priča, to je tradicija, to je avantura u svakom zalogaju. Uživajte u otkrivanju različitih slojeva ukusa koje ovaj začin donosi u vašu kuhinju.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fatalni začini.

O proizvođaču

Mi smo malo porodično poljoprivredno gazdinstvo iz Bačke Palanke koje se bavi uzgojem i preradom paradajza i u maloj količini drugih vrsta povrća. Sveže povrće se suši u kondenzacionoj sušari pri temp od max 52°C čime se čuvaju nutritivne vrednosti povrća.

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga