Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Niskokalorični sirup od šumske kupine

950.00 RSD

TipSirup
UkusŠumska kupina
ProizvođačArtfood
Neto količina750ml

Opis

Niskokalorični sirup od šumske kupine pruža jedinstveno iskustvo uživanja u bogatom, voćnom ukusu sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalne sirupe. Bez konzervansa, boja i aditiva, ovaj sirup je savršena opcija za sve koji žele prirodnu i zdravu alternativu. Uz dodatne plodove šumske kupine koji plutaju u sirupu, svaki gutljaj donosi eksploziju prirodnog ukusa.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Šumska kupina, glavni sastojak ovog sirupa, poznata je po svom bogatom nutritivnom profilu. Kupine su bogate antioksidansima, vitaminom C, vitaminom K i vlaknima. Ovi hranljivi sastojci pomažu u jačanju imunog sistema, poboljšanju zdravlja kostiju i podržavanju zdrave probave. Redovno konzumiranje sirupa od šumske kupine može doprineti opštem poboljšanju zdravlja i blagostanja.
✓ Sadržaj soli u sirupu dolazi isključivo od prirodno prisutnog natrijuma u šumskim kupinama. Natrijum je esencijalni mineral koji pomaže u održavanju ravnoteže tečnosti u telu, regulaciji krvnog pritiska i podržavanju funkcije mišića i nerava. Važno je napomenuti da ovaj sirup ne sadrži dodatne soli, već samo prirodno prisutne komponente, čime se osigurava zdravija opcija za svakodnevnu upotrebu.
✓ Niskokalorični sirup od šumske kupine je izuzetno svestran i može se koristiti na različite načine. Dodajte ga u vodu ili mineralnu vodu za osvežavajući napitak, prelijte preko palačinki, vafla ili ga koristite kao dodatak u smutijima i jogurtima. Komadići šumskih kupina u sirupu daju dodatni ukus i teksturu, čineći svaki gutljaj ili zalogaj još prijatnijim.

Uživajte u našem niskokaloričnom sirupu od šumske kupine i otkrijte sve prednosti koje ovaj prirodni napitak može pružiti. Bez dodatnih kalorija, konzervansa, boja i aditiva, naš sirup je idealan za sve koji žele zdravu i prirodnu alternativu. Probajte ga danas i osvežite svoj dan sa zdravom i ukusnom opcijom koja podržava vaše zdravlje i dobrobit.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Artfood.

O proizvođaču

Brend Artfood nastaje 2010. godine sa ciljem proizvodnje prirodnih proizvoda, bez konzervansa, boja i aroma.o

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga