Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Noćolata

630.00 RSD

TipKrem med
ProizvođačMed i mleko
PakovanjeStaklena tegla
Neto sadržaj230g

 

Opis

Noćolata je slatkiš za uživanje bez griže savesti! Olakšavajuće je kad deci možemo da ponudimo zdravu opciju slatkiša za doručak. Spokojni smo dok ih gledamo kako flekaju još jednu majicu, nadajući se da se mešavina lešnika, meda i kakao praha isto tako lagano pere kako se i maže. A kada završite sa mazanjem na hleb, u skoro praznu teglicu noćolate nalijte vrelo mleko i zahvalite se kasnije! Sastoji se od meda, lešnika (koji se oseti pod zubom), organskog kakaa.

Ova harmonična mešavina ne samo da pruža uživanje nepcima, već i nosi sa sobom niz zdravstvenih benefita koji čine ovaj proizvod izuzetno korisnim za vaše zdravlje:

✓ Med pruža brzu i dugotrajnu energiju, dok lešnici doprinose održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi.
✓ Kakao stimuliše lučenje endorfina, poboljšavajući raspoloženje i smanjujući osećaj stresa.
✓ Zdrave masti i vlakna iz lešnika podržavaju zdravlje srca, smanjujući rizik od srčanih oboljenja.
✓ Antioksidansi iz meda i kakaa pomažu u borbi protiv slobodnih radikala, čuvajući ćelije od oštećenja.
✓ Lešnici i kakao dodaju hranljive sastojke poput proteina, vlakana i minerala, čineći “Noćolatu” ukusnim i hranljivim izborom. Organski kakao, bogat antioksidansima i mineralima poput magnezijuma, doprinosi poboljšanju raspoloženja i održava zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Noćolata nije samo desert, to je delikatesna kombinacija koja čini vaše trenutke uživanja u ukusu još korisnijim za vaše celokupno blagostanje.

Ovde možete pogledati i ostale Med i mleko proizvode.

O proizvođaču

Med i mleko je malo pčelarsko gazdinstvo sa velikim snovima. U vreme masovne produkcije donose nam iskreni poklon prirode

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga