Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Nutritivni kvasac

470.00 RSD

TipDodatak jelima
ProizvođačWe Are One
Neto težina70g

 

Opis

Nutritivni kvasac je izvanredan dodatak ishrani, poznat po svom bogatom ukusu i visokom nutritivnom sadržaju. Ova superhrana je popularna među veganima i vegetarijancima zbog svog sirastog, orašastog ukusa, koji dodaje dubinu raznim jelima. Ovaj kvasac je posebno cenjen zbog svojih izuzetnih zdravstvenih benefita.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Jedna od ključnih prednosti nutritivnog kvasca je njegov visok sadržaj vitamina B kompleksa, uključujući B12, koji je često teško naći u biljnim izvorima. Ovi vitamini su esencijalni za proizvodnju energije, zdravlje nervnog sistema i podršku metabolizmu. Dodavanjem nutritivnog kvasca u vašu ishranu, možete poboljšati unos ovih vitalnih nutrijenata.
✓ Nutritivni kvasac je takođe bogat proteinima i sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina, što ga čini potpunim proteinom. Ovo je posebno važno za vegane i vegetarijance, koji mogu imati poteškoća da dobiju dovoljno proteina iz svoje ishrane. Protein iz nutritivnog kvasca pomaže u izgradnji i održavanju mišićne mase, podržava imunološki sistem i pomaže u oporavku tkiva.
✓ Osim što je nutritivno bogat, nutritivni kvasac je veoma svestran u kuhinji. Možete ga posipati po salatama, testenini, kokicama, ili ga koristiti kao zamenu za sir u raznim receptima. Njegova jedinstvena aroma i tekstura dodaju poseban šarm vašim jelima, čineći ih ukusnijim i hranljivijim.

Nutritivni kvasac je odličan način da unapredite svoju ishranu i uživate u bogatstvu ukusa i zdravih benefita. Bilo da ga koristite kao dodatak jelima ili kao glavni sastojak u receptima, ovaj kvasac će obogatiti vašu kulinarsku rutinu i podržati vaše celokupno zdravlje. Uključite nutritivni kvasac u svoju ishranu i otkrijte njegove brojne prednosti već danas.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga