Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Organski agava sirup

480.00 RSD

TipSirup
ProizvodiBeyond
Neto količina250ml

 

Opis

Organski agava sirup redstavlja prirodni zaslađivač sa jedinstvenim ukusom i nizom zdravstvenih prednosti. Proizveden pažljivim ekstrahovanjem soka iz agavinog kaktusa, ovaj sirup nije samo alternativa šećeru, već i izvor bogatstva hranljivih sastojaka.

Sa svojom prirodnom slatkoćom i niskim glikemijskim indeksom, sirup agave pruža višestruke koristi vašem zdravlju:

✓ Sirup agave ima nizak glikemijski indeks, što znači da ne izaziva nagli skok šećera u krvi, čime se podržava stabilnost nivoa glukoze.
✓ Niski sadržaj zasićenih masti i visok sadržaj polifenola u agava sirupu doprinose održavanju zdravlja srca, podržavajući normalan nivo holesterola.
✓ Ovaj sirup sadrži vitamine, minerale i antioksidanse koji mogu doprineti vašem opštem zdravlju, pružajući telu esencijalne nutrijente.
✓ Sirup agave je prirodno slađi od šećera, što znači da možete postići željeni ukus uz manje količine, što je korisno za one koji paze na unos kalorija.
✓ Organski agava sirup može imati blagotvoran uticaj na varenje, podržavajući rast korisnih bakterija u crevima.
✓ Kao organski proizvod, sirup agave pruža slatki ukus bez veštačkih aditiva i pesticida, čineći ga prirodnim izborom za ljude koji žele održavati ravnotežu između zadovoljstva ukusa i brige o zdravlju.

S ovim organskim sirupom agave, možete uživati u ukusnim poslasticama znajući da istovremeno pružate podršku svom zdravlju.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga