Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Organski Criollo kakao

720.00 RSD

TipPrah
ProizvodiJust Superior
Neto količina150gr

 

Opis

Organski Criollo kakao, poznat kao “kralj čokolade”, pruža niz zdravstvenih benefita koji podržavaju celokupno dobrostanje.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Criollo kakao je izvor visoke koncentracije antioksidansa poput flavonoida, polifenola i epikatehina. Ovi antioksidansi pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala, smanjujući oksidativni stres i podržavajući zdravlje srca.
✓ Organski Criollo kakao sadrži teobromin, prirodni stimulans koji može poboljšati raspoloženje, fokus i kognitivne funkcije. Redovno konzumiranje criollo kakaa može doprineti smanjenju stresa i poboljšanju opšteg mentalnog blagostanja.
✓ Flavonoidi prisutni u criollo kakau pokazali su se korisnima u regulaciji krvnog pritiska. Ovaj benefit podržava zdravlje kardiovaskularnog sistema i smanjuje rizik od hipertenzije.
✓ Kakao je prirodni izvor teobromina i feniletilamina, stimulansa koji mogu poboljšati nivo energije i osećaj vitalnosti bez izazivanja naglih promena u šećeru u krvi.
✓ Antioksidansi u criollo kakau doprinose zaštiti kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Ovaj efekat može poboljšati opšti izgled kože i usporiti proces starenja.

Uz umerenost i deo uravnotežene ishrane, uživanje u organskom criollo kakau može doneti ukusno iskustvo koje istovremeno pruža brojne zdravstvene prednosti.
važno je napomenuti da criollo kakao karakteriše izuzetno bogat i kompleksan ukus, često opisan kao voćno i cvetno sa blagim notama orašastih plodova. Ovaj proizvod ne samo da pruža nutritivne prednosti, već i dodaje senzacionalnu dimenziju uživanju u čokoladi i drugim poslasticama.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga