Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Organski crni pirinač bez glutena

320.00 RSD

TipŽitarice
ProizvođačBioŠpajz
Neto težina200gr

 

Opis

Organski crni pirinač bez glutena predstavlja nutritivno bogat i zdrav izbor za one koji traže alternativu tradicionalnim pirinčem, posebno za osobe koje izbegavaju gluten u ishrani. Organski crni pirinač uzgajan je u skladu sa strogim organskim standardima, obezbeđujući ne samo autentičan ukus već i obilje hranljivih sastojaka.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Namenski proizveden bez glutena, crni pirinač je idealan za osobe sa celijakijom ili one koje izbegavaju gluten u ishrani.
✓ Crni pirinač sadrži antioksidanse poput antocijana, koji mogu pomoći u neutralizaciji slobodnih radikala i održavanju zdravlja ćelija.
✓ Crni pirinač može podržati zdravlje srca zbog svojih nutritivnih sastojaka i potencijalnog pozitivnog uticaja na nivo holesterola.
✓ Ovaj pirinač pruža minerale poput gvožđa, mangana i cinka, koji su esencijalni za održavanje zdravlja kostiju, ravnoteže elektrolita i funkcije imunološkog sistema.
✓ Crni pirinač pruža kompleksne ugljene hidrate koji obezbeđuju dugotrajnu energiju, održavajući stabilan nivo šećera u krvi.

Može da se koristi u raznima jelima:

✓ Pareni crni pirinač sa seckanim povrćem i začinima za ukusan obrok.
✓ Pomešajte kuvani crni pirinač sa svežim povrćem, maslinovim uljem i svežim začinima za hranljivu salatu.
✓ Poslužite ga kao prilog uz meso ili povrće za raznovrsnost u obrocima.
✓ Koristite ga kao bazu za sushi rolne za jedinstven ukus i teksturu.

Uvođenjem bezglutenskog organskog crnog pirinča u ishranu, ne samo da ćete unaprediti svoje obroke već i pružiti telu raznovrsne hranljive sastojke koje ovaj pirinač donosi.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga