Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Organski kokosov napitak

380.00 RSD

TipNapitak
ProizvodiThe Bridge
Neto količina1000ml

 

Opis

Organski kokosov napitak je neodoljiv napitak koji ne samo da osvežava nepce svojom blagom slatkoćom, već pruža i izuzetne zdravstvene benefite. Ovaj organski napitak, proizveden od pažljivo odabranih organskih kokosa, predstavlja savršenstvo ukusa i dobrobiti u jednom.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Organski kokosov napitak je odličan izvor hidratacije. Bogat elektrolitima, poput kalijuma, magnezijuma i natrijuma, ovaj napitak pruža prirodan i osvežavajući način za održavanje optimalnog nivoa hidratacije u organizmu.
✓ Kokosov napitak sadrži zdrave masti, posebno srednjelančane trigliceride (MCT). Ove masti brzo se pretvaraju u energiju, pružajući podršku vitalnosti i fokusiranju bez dodatnog opterećenja.
✓ Zasićene masti u kokosovom napitku mogu podržati zdravlje srca tako što pomažu u održavanju zdravih nivoa holesterola. Redovno konzumiranje može doprineti smanjenju rizika od srčanih bolesti.
✓ Organski kokosov napitak je prirodno bez laktoze i glutena, čineći ga odličnim izborom za one sa intolerancijama ili alergijama na ove sastojke. Takođe je pogodan za vegane.
✓ Kokosov napitak je bogat antioksidansima, poput vitamina C i E, koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i podržavaju opšte zdravlje organizma.

Uživajte u svakom gutljaju osvežavajućeg i zdravog organskog kokosovog napitka, pružajući svom telu ne samo ukusan doživljaj već i brojne dobrobiti za zdravlje.
Može se koristiti za pripremu umaka, poslastiča, i kao hladno piće. Odlično se slaže uz kafu, kapućino i za doručak uz musli.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga