Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Organski ovseni napitak

340.00 RSD

TipNapitak
ProizvodiThe Bridge
Neto količina1000ml

 

Opis

Organski ovseni napitak je izuzetno zadovoljavajući napitak koji ne samo da obogaćuje nepce svojom blagom slatkoćom, već donosi i brojne zdravstvene prednosti. Ovaj organski napitak, proizveden od pažljivo biranih organskih ovasa, predstavlja savršenstvo ukusa i nutritivne podrške u svakom gutljaju.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Organski ovseni napitak je odličan izvor hidratacije obogaćen nutritivnim sastojcima. Pruža ravnotežu elektrolita i esencijalnih hranljivih materija za celokupno dobrostanje organizma.
✓ Ovseni napitak je bogat vlaknima, posebno beta-glukanima, koji podržavaju zdravu probavu. Redovna konzumacija može doprineti održavanju regularnosti crevnih funkcija.
✓ Organski ovseni napitak je prirodno bez glutena, čineći ga odličnim izborom za one sa celijakijom ili intolerancijom na gluten. Ovaj napitak je takođe pogodan za vegane.
✓ Ovseni napitak pruža zdrave masti, uključujući i nezasićene masti, koje podržavaju održavanje energije i pružaju dugotrajan osećaj sitosti.
✓ Obogaćen vitaminima poput vitamina D i B12, ovaj napitak doprinosi celokupnom nutritivnom profilu, podržavajući zdravlje kostiju i nervnog sistema.

Uživajte u svakom gutljaju blagog i nutritivno bogatog organskog ovsenog napitka, pružajući svom telu ne samo ukusan doživljaj već i obilje dobrobiti za zdravlje.
Može se koristiti za pripremu umaka, poslastiča, i kao hladno piće. Odlično se slaže uz kafu, kapućino i za doručak uz musli.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga