Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Organski pirinčani napitak sa bademom

380.00 RSD

TipNapitak
ProizvodiThe Bridge
Neto količina1000ml

 

Opis

Organski pirinčani napitak sa  bademom je vrhunski proizvod koji ne samo da zadovoljava nepce svojom jedinstvenom kombinacijom ukusa, već pruža i niz zdravstvenih benefita. Ova organska alternativa za mleko donosi prirodnu harmoniju ukusa badema i blagostanja pirinčanog napitka.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Ovaj pirinčani napitak je potpuno organska i bezglutenska alternativa za mleko, savršena za one koji teže zdravim izborima u ishrani.
✓ Bademi donose ne samo bogat ukus već i energizirajuće nutrijente, poput proteina i zdravih masti, pružajući dugotrajnu vitalnost.
✓ Organski pirinčani napitak sa bademom obično sadrži obogaćene vitamine i minerale poput kalcijuma i vitamina D, podržavajući zdravlje kostiju i jačanje imunološkog sistema.
✓ Lako svarljiv i blag za probavu, ovaj napitak je posebno prijateljski nastrojen prema osetljivom digestivnom sistemu, nudeći bezbrižno uživanje.
✓ Sa organskim sastojcima, ovaj napitak garantuje čiste i visokokvalitetne sastojke. Bez veštačkih aditiva ili pesticida, pruža iskustvo istinske organske proizvodnje.

Uživajte u prirodnoj harmoniji ukusa i dobrobiti sa organskim pirinčanim napitkom sa bademom, pružajući telu ne samo zadovoljstvo ukusa već i hranljive benefite koje vrednuje.

Može se koristiti za pripremu umaka, poslastiča, i kao hladno piće. Odlično se slaže uz kafu, kapućino i za doručak uz musli.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga