Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Organski pirinčani napitak sa kakaom

380.00 RSD

TipNapitak
ProizvodiThe Bridge
Neto količina1000ml

 

Opis

Organski pirinčani napitak sa kakaom pruža istinsko uživanje za nepce, kombinujući izuzetan ukus s brojnim zdravstvenim beneficijama. Ovaj organski napitak, veganski i bezglutenski, donosi jedinstven spoj organskog pirinčanog napitka i očaravajućeg ukusa organskog kakaa.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Organski pirinčani napitak sa kakaom predstavlja potpuno organsku i bezglutensku alternativu za mleko. Ovaj izbor odgovara ne samo ljubiteljima zdrave hrane već i onima koji preferiraju organske sastojke u svojoj ishrani.
✓ Prirodna kombinacija organskog pirinčanog napitka i kakaovih zrna pruža energiju i podržava osećaj budnosti. Bez dodatnih stimulansa, ovaj napitak je idealan za ljude koji žele prirodan energetski podsticaj.
✓ Organski kakao je izvor snažnih antioksidansa koji doprinose očuvanju zdravlja i podržavaju rad imunološkog sistema. Ova organska kombinacija čini napitak izuzetno korisnim za održavanje celokupnog dobrostanja.
✓ Sadrži organski obogaćene vitamine i minerale. Organski pristup nutritivnim sastojcima osigurava najviši kvalitet i doprinosi celokupnom zdravlju organizma.
✓ Organski napitak je lako svarljiv, blag za sistem za varenje i ne izaziva nadimanje. Ova karakteristika ga čini blagoslovom za telo, pružajući zadovoljstvo uz minimalni uticaj na probavni sistem.

Uživajte u zdravom luksuzu organskog pirinčanog napitka sa kakaom, pružajući svojem telu ne samo ukusan doživljaj već i organske benefite koji podržavaju vaše opšte zdravlje.
Može se koristiti za pripremu umaka, poslastiča, i kao hladno piće. Odlično se slaže uz kafu, kapućino i za doručak uz musli.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga