Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Organsko jabukovo sirće

480.00 RSD

TipSirće
ProizvođačGazdinstvo Rašević
Neto količina500ml

 

Opis

Organsko jabukovo sirće predstavlja vrhunski proizvod koji kombinuje autentičnost jabukovog sirćeta sa prednostima organskog uzgoja. Proces proizvodnje ovog sirćeta poštuje najviše standarde organske poljoprivrede, pružajući ne samo jedinstven ukus, već i dodatnu sigurnost u pogledu kvaliteta i očuvanja prirodnih resursa.
Organsko jabukovo sirće nastaje fermentacijom soka organski gajenih jabuka, uz pažljiv nadzor celokupnog procesa proizvodnje. Ovaj proizvod se odlikuje prirodnim, neprerađenim karakterom i često zadržava “majčino sirće”, što ukazuje na prisustvo korisnih bakterija i enzima. Sve ovo čini organsko jabukovo sirće autentičnim i visokokvalitetnim dodatkom ishrani.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Ovo jabukovo sirće je izvor antioksidanasa koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala, čime doprinosi opštem zdravlju organizma.
✓ “Majčino sirće” prisutno u organskom jabukovom sirćetu sadrži korisne enzime i bakterije koje podržavaju zdravlje creva i digestivnog sistema.
✓ Redovna konzumacija ovog sirćeta može pomoći u održavanju optimalne pH ravnoteže u organizmu, podržavajući ravnotežu kiselina i bazâ.
✓ Neke studije sugerišu da jabukovo sirće može pomoći u smanjenju apetita i podržati gubitak telesne mase.
✓ S obzirom na svoja antibakterijska i antigljivična svojstva, organsko jabukovo sirće se može koristiti kao prirodni dezinfekciono sredstvo za površine u domaćinstvu.

Dodajte jabukovo sirće u svoju ishranu kao deo zdravog načina života, koristeći ga u salatnim prelivima, napicima ili kao dodatak jelima. Ovaj proizvod ne samo da donosi prirodni ukus, već i pruža koristi za vaše opšte zdravlje.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga