Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Organsko ulje divljeg origana 5ml

1,100.00 RSD

TipUlje
ProizvodiProBotanic
Neto količina5ml

 

Opis

Organsko ulje divljeg origana dobijeno hladnim ceđenjem semena divljeg origana, izuzetno je hranljivo i snažno ulje koje je dugi niz godina cenjeno zbog svojih blagotvornih svojstava. Organsko ulje divljeg origana je proizvod sa mnogim potencijalnim zdravstvenim koristima.

Ovo su neke od njih:

✓ Ulje divljeg origana poznato je po svojim snažnim antibakterijskim i antimikrobnim svojstvima. Ovo ulje može imati pozitivan uticaj na eliminisanje bakterija i drugih mikroorganizama.
✓ Ulje divljeg origana bogato je antioksidansima, poput fenola i flavonoida, koji mogu pomoći u neutralizaciji slobodnih radikala i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
✓ Ulje divljeg origana često se koristi u aromaterapiji zbog svog jakog mirisa i potencijalnih blagotvornih efekata na disajni sistem. Inhalacija može imati pozitivan uticaj na disajne puteve.
✓ Neke osobe koriste ulje divljeg origana za tretmane kože zbog njegovih antibakterijskih i antiinflamatornih svojstava. Međutim, preporučuje se oprez i razblaživanje ulja pre upotrebe na koži, kako bi se izbegla iritacija.
✓ Kada je ulje divljeg origana organsko, to znači da je proizvedeno uz poštovanje organskih principa, bez upotrebe hemijskih pesticida i herbicida.

Važno je napomenuti da se ulje divljeg origana koristi sa oprezom, jer može biti veoma snažno. Pre nego što ga uključite u svoju rutinu, preporučuje se konsultacija sa stručnjakom za zdravstvo kako biste osigurali sigurnu upotrebu i pravilan doziranje.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga