Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Ovsena kaša čokoladna

120.00 RSD

TipZdrav obrok
ProizvođačKoza Nostra
Jedinica mere60gr
Kategorije: , Oznaka:

Opis

Ovsena kaša čokoladna predstavlja brzo rešenje za savršen početak dana. Ova kaša sadrži liofilizovano kozje mleko, što je čini posebnom! Predstavlja zdrav obrok koji se brzo sprema i obezbeđuje sve potrebne nutrijente.
Inovativan proizvod koji objedinjuje bogatstvo kozjeg mleka sa prednostima liofilizacije, postupka koji zadržava hranljive sastojke u njihovom optimalnom stanju.

Osim sjajnog ukusa, ovsena kaša čokoladna sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Ovsene pahuljice su prirodno bogate vlaknima koja podržavaju zdravu probavu i održavanje optimalnog nivoa holesterola. Vlakna pružaju dugotrajan osećaj sitosti, pomažući u kontroli telesne mase.
✓ Dodatak liofilizovanog kozjeg mleka obogaćuje ovsenu kašu esencijalnim proteinima. Proteini su ključni za održavanje mišićne mase, podršku regeneraciji tkiva i osećaj dugotrajne energije.
✓ Ovsena kaša sa liofilizovanim kozjim mlekom pruža kompleksne ugljene hidrate koji postepeno otpuštaju energiju tokom dana. Ova kombinacija pomaže u održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi, što doprinosi održavanju koncentracije i fokusiranosti.
✓ Čokolada doprinosi ukupnoj hranljivoj vrednosti proizvoda, pružajući antioksidanse koji podržavaju opšte zdravlje i dobar osećaj.
✓ Sve to dolazi u praktičnom pakovanju, nudeći jednostavan način da se unesu neophodni nutrijenti i osveži organizam.

Jedno pakovanje sadrži 60 grama i preporuka je da se potopi u mlakoj vodi 5 minuta pre jela!

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Koza Nostra.

O proizvođaču

Koza Nostra nastala je kao ideja našeg glumca Branka Jankovića, strpljivo, uz mnogo ljubavi i truda i u želji da oživi selo Gunjace nadomak Valjeva, na planini Rožanj

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga