Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Pahuljice od kukuruza

220.00 RSD

TipŽitarice
ProizvođačSlavuj
Jedinica mere300gr

Opis

Pahuljice od kukuruza predstavljaju popularan i hranljiv doručak, često konzumiran širom sveta. Ove pahuljice se pripremaju tako što uzimamo celo zrno kukuruza i očistimo ga, pri tome ne oštećujemo unutrašnju opnu zrna. Proparimo ga i spljoštimo pod pritiskom. Tako naše pahuljice ostaju nutritivno podjednako kvalitetne kao i celo zrno kukuruza. Na taj način vam omogućavamo pripremu idealnog obroka za celu porodicu.
Ove pahuljice su sitne, tanke pahulje koje se lako dodaju raznim jelima ili koriste kao osnova za ukusne doručke.

Konzumiranje ovih pahuljica sa sobom donosi i niz zdravstvenih benefita:

Pahuljice od kukuruza obično imaju nizak sadržaj masti, što ih čini odličnim izborom za one koji žele održati nisku masnu ishranu.
Ove pahuljice obično imaju nizak sadržaj zasićenih masti, čineći ih prikladnim izborom za one koji žele održati ravnotežu u ishrani s niskim unosom masti.
Ove pahuljice su dobar izvor ugljenih hidrata, pružajući organizmu brzu energiju koja je važna za održavanje aktivnosti tokom dana.
Pahuljice od celog zrna kukuruza pružaju brz izvor energije zahvaljujući visokom sadržaju ugljenih hidrata. Ovo je posebno važno za održavanje vitalnosti tokom dana.
Budući da su ove pahuljice obično bez glutena, predstavljaju odličnu alternativu za one koji imaju celijakiju ili su osetljivi na gluten.

Kao deo balansirane ishrane, pahuljice od celog zrna kukuruza mogu se kombinovati s mlekom ili jogurtom, dodavati svežem voću ili orašastim plodovima kako bi se dodala raznovrsnost i dodatna hranljiva vrednost.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Slavuj.

O proizvođaču

Naša osnovna ideja bila je da plasiramo na tržište zdrav i prirodan proizvod. Glavni principi našeg poslovanja su dobra namera i ljubav – kao podloga za proizvodnju hrane vrhunskog kvaliteta

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga