Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Pahuljice od pirinča

270.00 RSD

TipŽitarice
ProizvođačSlavuj
Jedinica mere300gr

Opis

Pahuljice od pirinča predstavljaju ukusnu i hranljivu opciju za doručak, koja pruža nekoliko zdravstvenih benefita. Ove pahuljice se proizvode od integralnog pirinča, što znači da zadržavaju veći deo hranljivih materija koje se nalaze u spoljnom sloju zrna. Proparimo ga i spljoštimo pod pritiskom. Tako naše pahuljice ostaju nutritivno podjednako kvalitetne kao i celo zrno. Na taj način vam omogućavamo pripremu idealnog obroka za celu porodicu.
Ove pahuljice su sitne, tanke pahulje koje se lako dodaju raznim jelima ili koriste kao osnova za ukusne doručke.

Konzumiranje ovih pahuljica sa sobom donosi i niz zdravstvenih benefita:

Pahuljice od pirinča pružaju važne hranljive materije, uključujući ugljene hidrate, proteine, vlakna, vitamine i minerale. Ove supstance igraju ključnu ulogu u održavanju opšteg zdravlja organizma.
Ugljeni hidrati prisutni u pahuljicama od pirinča pružaju dugotrajnu i stabilnu energiju, čineći ih odličnim izborom za početak dana ili kao međuobrok tokom aktivnosti.
Bogate su vlaknima koja podržavaju zdravlje digestivnog sistema. Vlakna pomažu održavanju redovnog pražnjenja creva i sprečavaju zatvor.
Imaju niski glikemijski indeks, što znači da ne izazivaju brzi skok nivoa šećera u krvi. To može biti posebno korisno za regulaciju nivoa glukoze kod osoba sa dijabetesom.
Budući da su ove pahuljice obično bez glutena, predstavljaju odličnu alternativu za one koji imaju celijakiju ili su osetljivi na gluten.

Uz sve ove prednosti, pahuljice od pirinča nisu samo ukusne i hranljive, već se takođe lako integrišu u različite recepte, što ih čini cenjenim dodatkom raznolikoj ishrani.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Slavuj.

O proizvođaču

Naša osnovna ideja bila je da plasiramo na tržište zdrav i prirodan proizvod. Glavni principi našeg poslovanja su dobra namera i ljubav – kao podloga za proizvodnju hrane vrhunskog kvaliteta

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga