Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Pahuljice od polbe

260.00 RSD

TipŽitarice
ProizvođačSlavuj
Jedinica mere300gr

Opis

Pahuljice od polbe predstavljaju ukusnu i hranljivu alternativu u svetu žitarica, nudeći brojne zdravstvene benefite uz svoj prijatan ukus i raznovrsnost u kuhinji. Pahuljice od polbe se pripremaju tako što celo zrno polbe očistimo od ljuske, pri tome ne oštećujemo unutrašnju opnu zrna. Proparimo ga i spljoštimo pod pritiskom. Tako naše pahuljice ostaju nutritivno podjednako kvalitetne kao i celo zrno polbe. Na taj način vam omogućavamo pripremu idealnog obroka za celu porodicu. Belančevine koje ulaze u sastav pahuljica od polbe održavaju u vama osećaj sitosti, podižu energiju i omogućavaju bolje usvajanje korisnih supstanci iz hrane, a korisni složeni ugljeni hidrati i vlakna poboljšavaju varenje.
Pahuljice od polbe su sitne, tanke pahulje koje se lako dodaju raznim jelima ili koriste kao osnova za ukusne doručke.

Konzumiranje ovih pahuljica od polbe sa sobom donosi i niz zdravstvenih benefita:

Ove pahuljice su odličan izvor proteina, jer se u 100 grama ovih žitarica nalazi 12 grama proteina. Nudi adekvatnu količinu esencijalnih amino-kiselina važnih za zdravlje.
Polba obiluje važnim vitaminima i mineralima. Tu su pre svega gvožđe, magnezijum, cink i vitamin B6 ili niacin.
✓ Polba je puna antioksidanasa koji štite organizam od čitavog niza bolesti uključujući srčana i neurodegenerativna oboljenja, osteoporoze, kancera, šećera itd.
✓ Polba je bezglutenska žitarica, čineći je prikladnom opcijom za one sa celijakijom ili netolerancijom na gluten. Ovo je čini izuzetno prilagodljivim u ishrani različitih populacija.

Uz sve ove prednosti, pahuljice od polbe nisu samo ukusne i hranljive, već se takođe lako integrišu u različite recepte, što ih čini cenjenim dodatkom raznolikoj ishrani.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Slavuj.

O proizvođaču

Naša osnovna ideja bila je da plasiramo na tržište zdrav i prirodan proizvod. Glavni principi našeg poslovanja su dobra namera i ljubav – kao podloga za proizvodnju hrane vrhunskog kvaliteta

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga