Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Premium protein bar čokolada

250.00 RSD

TipProtein bar
ProizvođačGo On
Neto količina50gr

Opis

Premium protein bar čokolada predstavlja vrhunski proizvod koji spaja izuzetan ukus sa visokim sadržajem proteina, dodatkom vitamina, i bez dodatih šećera. Ovaj proteinski bar namenjen je onima koji žele zadovoljiti svoje nutritivne potrebe, podržavajući rast mišića, održavanje energije i poboljšanje opšteg zdravlja. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog proizvoda:

Konzumiranje ovog proizvoda sa sobom donosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Premium protein bar čokolada sadrži impresivnih 33% proteina po porciji. Proteini su ključni za izgradnju i očuvanje mišićne mase, što ovaj proteinski bar čini izuzetno korisnim za sportiste, rekreativce ili one koji žele povećati unos proteina u svojoj ishrani.
✓ Dodatak vitamina doprinosi dodatnoj nutritivnoj vrednosti ovog premium proteinskog bara. Vitamini su esencijalni za mnoge metaboličke procese u organizmu, podržavaju imunološki sistem i igraju ključnu ulogu u održavanju opšteg zdravlja.
✓ Jedna od ključnih prednosti ovog proizvoda je odsustvo dodatih šećera. Umesto toga, slatkost se postiže upotrebom prirodnih sladila ili drugih alternativa, čime se smanjuje unos nepotrebnih kalorija i podržava opšte zdravlje.
✓ Premium protein bar čokolada je izuzetno praktičan obrok ili međuobrok koji se lako može poneti sa sobom bilo gde. Ovo je posebno korisno za one koji vode aktivan način života ili su često u pokretu.
✓ Sa bogatim ukusom čokolade, ovaj proteinski bar pruža zadovoljstvo bez kompromisa. Bilo da ga koristite kao zamenu za obrok, užinu ili nakon treninga, uživaćete u ukusu dok unosite esencijalne nutrijente u svoj organizam.

Premium protein bar čokolada je izvor hranljivih materija, doprinosi održavanju energije i obezbeđuje važne vitamine, sve to bez nepotrebnih šećera. Uživajte u ovom vrhunskom proteinskom baru kao delu vaše svakodnevne rutine.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga