Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Premium protein bar karamela

250.00 RSD

TipProtein bar
ProizvođačSante
Neto količina50gr

Opis

Premium protein bar karamela predstavlja vrhunski proizvod sa minimalno 33% proteina, obogaćen ukusom karamele. Ovaj protein bar donosi ne samo visok sadržaj proteina već i izuzetan ukus karamela, čineći ga savršenim izborom za uživanje u hranljivom obroku bez dodataka šećera.

Premium protein bar karamela je vrhunski protein bar koji pruža minimalno 33% proteina po porciji. Ovaj bar se ističe ukusom slatkog karamela, donoseći zadovoljavajući spoj slatkoće. Bez dodataka šećera, ovaj protein bar je idealan za one koji žele ukusnu i nutritivnu alternativu, bilo da je u pitanju međuobrok ili obrok nakon treninga.

Konzumiranje ovog proizvoda sa sobom donosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Sa minimalno 33% proteina, ovaj bar podržava izgradnju i održavanje mišićne mase, čineći ga idealnim za sportiste i one koji vode aktivan život.
✓ Ukus karamela dodaje slatki i zadovoljavajući element, pružajući jedinstveno iskustvo ukusa.
✓ Odsustvo dodatog šećera čini ovaj protein bar zdravijim izborom za one koji paze na unos šećera u ishrani.
✓ Pakovanje ovog protein bara je praktično za unošenje bilo gde i bilo kada, obezbeđujući vam potreban protein u pokretu.
✓ Protein bar je obogaćen esencijalnim hranljivim sastojcima, pružajući podršku opštem zdravlju i vitalnosti.

Uz premium protein bar karamela, ne samo da ćete zadovoljiti potrebu za visokokvalitetnim proteinima već ćete i uživati u slatkoj kombinaciji koja pruža pravo gastronomsko iskustvo. Ovaj bar je ukusan i hranljiv izbor za sve one koji traže savršenu ravnotežu između zdravog i ukusnog.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga