Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Protein bar brusnica i godži

160.00 RSD

TipProtein bar
ProizvođačSante
Neto količina50gr

Opis

Protein bar brusnica i godži je ukusan i hranljiv obrok koji pruža raznolike zdravstvene benefite, kombinujući proteine s antioksidansima i drugim hranljivim sastojcima.

Konzumiranje ovog proizvoda sa sobom donosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Protein bar brusnica i godži pruža visokokvalitetne proteine, neophodne za izgradnju i obnovu mišića. Ovaj aspekt je posebno važan za osobe koje se bave fizičkom aktivnošću ili žele podržati mišićnu masu.
✓ Brusnice i godži bobice su poznate po svojim snažnim antioksidativnim svojstvima. Konzumiranje ovog protein bara omogućava unos ovih moćnih antioksidanata, što pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala i smanjenju oksidativnog stresa u organizmu.
✓ Proizvod obogaćen brusnicama i godži bobicama donosi dodatne vitamine i minerale u ishranu. Ovi sastojci doprinose održavanju opšteg zdravlja, podržavajući funkciju imunološkog sistema, očuvanje kostiju i ravnotežu elektrolita.
✓ Zahvaljujući kombinaciji proteina, ugljenih hidrata i prirodnih šećera iz voća, ovaj protein bar pruža održiv izvor energije. To je posebno korisno pre ili posle treninga, pomažući u održavanju nivoa energije i podržavajući fizičku izdržljivost.
✓ Ovaj protein bar ne samo da pruža nutrijente već i zadovoljava želju za slatkim ukusom, zahvaljujući prirodnoj slasti brusnica i godži bobica. Ovo je posebno korisno za one koji žele smanjiti unos dodatnih šećera i pridržavati se zdravijeg načina ishrane.

Ovaj protein je ukusan i koristan dodatak ishrani, pruža esencijalne hranljive sastojke koji podržavaju fizičko zdravlje, fitness ciljeve i opšte blagostanje.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga