Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Protein graška

450.00 RSD

TipPrah
ProizvodiTop Food
Neto količina150gr

 

Opis

Protein graška je inovativan proizvod koji donosi visokokvalitetan izvor proteina u vašu ishranu. Dobijen iz prirodnih zrna graška, ovaj prah se lako meša, pružajući jednostavan način za dodavanje proteina u različite obroke. Bez glutena i bogat esencijalnim amino kiselinama, ovaj protein je odličan izbor za one koji traže biljni izvor proteina visokog kvaliteta.

Ovi proteini ne samo da podržavaju izgradnju i obnovu tkiva, već pružaju i niz zdravstvenih benefita:

✓ Ovaj protein ima visoku biološku vrednost, pružajući organizmu esencijalne aminokiseline potrebne za izgradnju i obnovu ćelija.✓ Bogatstvo zdravim mastima, uključujući mononezasićene masti, pruža podršku zdravlju srca, dok omega-3 masne kiseline doprinose kognitivnom zdravlju.
✓ Ovaj proizvod pruža dodatne benefite kao što su vlakna, vitamini i minerali, doprinoseći celokupnom zdravlju organizma.
✓ Bez mlečnih proizvoda i glutena, protein graška je idealan izbor za vegane i osobe sa određenim intolerancijama ili alergijama.
✓ Zahvaljujući optimalnom sadržaju proteina, protein graška podržava izgradnju mišićne mase, čineći ga korisnim dodatkom za sportiste i rekreativce.
✓ Vlakna prisutna u proteinu graška doprinose održavanju stabilnih nivoa šećera u krvi, pružajući dugotrajan izvor energije.

Dodavanje proteina graška u vašu ishranu jednostavno je i efikasno rešenje za poboljšanje ukusa i nutritivne vrednosti vaših obroka.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga