Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Pržena mlevena cikorija

280.00 RSD

TipNapitak
ProizvođačFranck
Neto težina250gr

 

Opis

Pržena mlevena cikorija izvanredna zamena za kafu, očarava svojim specifičnim ukusom i blagim gorčinom. Kreirana pažljivim prženjem i mlevenjem korena cikorije, ova bezkofeinska alternativa ne samo da zadovoljava čula ukusa, već donosi i niz zdravstvenih benefita. Ova bezkofeinska opcija idealna je za one koji žele uživati u toplom napitku bez stimulansa, pružajući opuštanje bez podsticanja nervnog sistema.

Prženi ječam i raž doprinose toplim i punim notama, dok cikorija donosi karakterističnu gorčinu koja obogaćuje ukusnu paletu Inke. Sada, sa 93% ječma, raži i cikorije, Inka predstavlja autentičnu bezkofeinsku alternativu za ljubitelje raznolikih ukusa.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Cikorija je poznata po svojoj sposobnosti da podržava zdravu probavu, stimulišući rad creva i olakšavajući varenje.
✓ Bogata antioksidansima, pržena mlevena cikorija pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala, čime doprinosi opštem zdravlju.
✓ Kao bezkofeinska opcija, ova cikorija pruža opuštajući napitak bez stimulacije nervnog sistema, idealan za večernje uživanje.
✓ Sa niskim sadržajem kalorija, pržena mlevena cikorija omogućava uživanje u aromatičnom napitku bez dodatnog unosa kalorija.
✓ Pijenje napitaka na bazi cikorije doprinosi hidrataciji, čime se podržava zdravlje kože i funkcija organizma.

Uživajte u prženoj mlevenoj cikoriji kao izuzetnoj bezkofeinskoj alternativi koja ne samo da prija vašim čulima ukusa već i unapređuje vaše opšte zdravlje. Njena sposobnost da podržava zdravu probavu dodatno je vredna, čineći je korisnom za one koji žele negovati svoj digestivni sistem.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga