Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Seme koprive u medu

760.00 RSD

TipMed
ProizvođačPčelarska farma Mimi i Ivana
SastojciSeme koprive, med
PakovanjeStaklena tegla
Neto sadržaj400g

* Čuvanje na sobnoj temperaturi, zaštićeno od direktne svetlosti.

Opis

Seme koprive u medu je jedinstveni proizvod koji objedinjuje blagodeti koprive i prirodnog meda, stvarajući ukusnu i hranljivu poslasticu. Kopriva, poznata po svojim lekovitim svojstvima, donosi brojne prednosti za zdravlje, dok se med ublažava njegovim prirodnim slatkim ukusom. Ova harmonična kombinacija čini seme koprive u medu ne samo izuzetno ukusnim, već i korisnim za celokupno dobrostanje.
Kopriva je poznata po svom visokom sadržaju vitamina A i C, esencijalnih za održavanje zdrave kože i imunološkog sistema. Osim toga, prisustvo gvožđa, kalcijuma i drugih minerala doprinosi jačanju kostiju i krvotoka.

✓ Antiinflamatorna svojstva koprive doprinose smanjenju upalnih procesa u organizmu, pružajući olakšanje od bolova i nelagodnosti.
✓ Visok sadržaj vitamina A pomaže očuvanju zdrave kože, doprinoseći hidrataciji i regeneraciji ćelija.
✓ Gvožđe, kalcijum i drugi minerali prisutni u semenu koprive podržavaju zdravlje kostiju, doprinoseći jačini i gustoći kostiju.
✓ Kopriva ima diuretička svojstva koja pomažu u eliminaciji toksina iz organizma, podržavajući proces detoksikacije.
✓ Kombinacija vitamina A i C u semenu koprive u medu pruža snažnu podršku imunološkom sistemu, pomažući organizmu da se bori protiv infekcija i bolesti.

Ovaj proizvod je najbolje konzumirati pola sata pre obroka 2-3 puta u toku dana. Jednu kašičicu otopiti u ustima.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Pčelarska farma Mimi i Ivana.

O proizvođaču

“Pčelarska farma Mimi i Ivana” iz Lazareva, kraj Zrenjanina već petnaest godina unazad zaslađuje nas medom. Počeli su svoju priču spontano, sa nekoliko košnica, iz ljubavi prema pčelama i prirodi. Danas imaju troje dece i stotine mednih gnezda. Med obogaćuju voćem i seckanim semenkama, pa su njihove mešavine prava eksplozija ukusa

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga