Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Senza fida testenina bez glutena

160.00 RSD

TipTestenina
ProizvođačSenza, Sr. Mitrovica
Neto težina150gr

 

Opis

Senza fida testenina bez glutena predstavlja inovativni proizvod koji zadovoljava potrebe onih koji žele uživati u ukusnim pastama, a istovremeno održavati bezglutensku ishranu. Ova testenina, bez holesterola i konzervansa, donosi svežinu na tržište, nudeći široku paletu mogućnosti za kreiranje raznovrsnih i zdravih jela.

Senza fida testenina proizvodi se od specifičnih bezglutenskih brašna, kao što su brašna od pirinča, kukuruza, heljde. Ova testenina karakteriše se čvrstoćom i postojanošću tokom kuvanja, čineći je idealnom zamjenom za klasičnu testeninu. Bez boje, mirisa i konzervansa, bezglutenska testenina čuva autentičnost ukusa svakog jela koje pripremate.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Pruža sigurnu alternativu osobama sa celijakijom, glutenskom intolerancijom ili onima koji žele izbegavati gluten iz drugih zdravstvenih razloga.
✓ Ovaj proizvod je bez holesterola, čime pridonosi održavanju zdravog nivoa holesterola u organizmu, čime se podržava opšte kardiovaskularno zdravlje.
✓ Bez prisustva konzervansa, bezglutenska testenina pruža čistu i prirodnu opciju u ishrani, izbegavajući nepotrebne aditive koji mogu imati nepoželjne efekte na zdravlje.
✓ Ova testenina je odličan dodatak za ljude koji praktikuju bezglutensku dijetu, pružajući im mogućnost uživanja u omiljenim pastama bez osećaja odricanja.
✓ Bezglutenska testenina je svestran sastojak koji se može koristiti u raznim receptima, od klasičnih italijanskih jela do azijskih specijaliteta.

Uživajte u ukusnom iskustvu bezglutenske ishrane s ovom inovativnom testeninom, koja omogućava da svako jelo bude prilagođeno vašem ukusu i zdravstvenim potrebama.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga