Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Siempre Viva hidrolat matičnjaka

420.00 RSD

TipHidrolat
ProizvođačSiempre Viva
Neto sadržaj100ml

Opis

Siempre Viva hidrolat matičnjaka, autentičan proizvod koji se ističe svojom čistotom i prirodnim svojstvima. Nastao je bez ikakvih veštačkih dodataka, a biljka od koje je proizvod potekao uzgajana je na zemljištu koje nije bilo izloženo veštačkim preparatima. Ovaj etički pristup uzgoju osigurava da proizvod bude čist, prirodan i spreman da pruži najbolje za tvoju kožu.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Matičnjak, poznat i kao “limunsko bilje”, donosi svoje bogatstvo eteričnih ulja i aktivnih jedinjenja u naš hidrolat. Bez dodataka i veštačkih supstanci, hidrolat matičnjaka predstavlja idealan izbor za prirodnu negu kože.
✓ Hidrolat matičnjaka ima umirujuće i relaksirajuće dejstvo na kožu. Njegova prirodna svojstva pomažu u balansiranju masne kože, umirujući iritacije i pružajući svežinu. Bez ikakvih veštačkih aroma, hidrolat matičnjaka odiše blagom citrusnom notom koja će dodatno obogatiti tvoje iskustvo nege kože.
✓ Korišćenje hidrolata matičnjaka može biti raznovrsno. Možeš ga koristiti kao tonik, osveživač lica ili dodatak u tvojoj svakodnevnoj beauty rutini. Bezbedan je za sve tipove kože i pruža prirodnu negu koja održava balans i svežinu.

Dozvoli prirodi da bude deo tvoje nege uz hidrolat matičnjaka, proizvod stvoren bez veštačkih dodataka i sa pažljivo odabrane biljke koja je uzgajana s posebnom pažnjom. Tvoja koža zaslužuje najbolje, zato joj pruži čistu i autentičnu negu hidrolatom matičnjaka.

Koristi se tako što se na čistu kožu lica stavi 5-10 kapi ulja, blago umasira i ostavi da koža upije.

Čuvati na tamnom i suvom mestu, dalje od sunčeve svetlosti, na temperaturi manjoj od 25 stepeni Celzijusa.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Siempre Viva .

O proizvođaču

Ukoliko uporno tragate za prirodnim eteričnim uljima pouzdanog proizvođača i proverenog kvaliteta, na pravom ste mestu. Siempre Viva plantaže

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga