Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Siempre Viva hidrolat smilje

420.00 RSD

TipHidrolat
ProizvođačSiempre Viva
Neto sadržaj100ml

Opis

Siempre Viva hidrolat smilje, s ponosom predstavljen u našem asortimanu, osvaja svojom čistom prirodnošću i izvorom – biljkom koja je uzgajana na neobrađenom zemljištu, bez upotrebe veštačkih preparata. Ovaj proizvod je plod pažljivog pristupa prirodi, isključujući bilo kakve veštačke dodatke kako bi se osigurala autentičnost i neuporediva čistota.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Hidrolat smilja, dobijen destilacijom biljke, donosi sve benefite ove čudesne biljke direktno na tvoju kožu. Smilje, poznato po svojim antiinflamatornim i regenerativnim svojstvima, čini ovaj hidrolat idealnim rešenjem za negu kože. Upotreba hidrolata smilja može pomoći u umirivanju kože, smanjenju upalnih procesa i podsticanju regeneracije ćelija.
✓ Ono što izdvaja naš hidrolat smilja je činjenica da biljke od kojih je nastao potiču sa zemljišta koje nije bilo tretirano veštačkim preparatima. Ovo garantuje da su svi korisni sastojci biljke sačuvani u najčistijem obliku, neopterećeni nepotrebnim hemikalijama. Time se osigurava autentičnost i prirodna snaga hidrolata, pružajući tvojoj koži čistu i nezagađenu negu.
✓ Hidrolat smilja može se koristiti kao osvežavajući tonik za lice, sredstvo za čišćenje ili kao dodatak tvojoj uobičajenoj rutini nege kože. Njegova lagana i osvežavajuća tekstura pruža trenutnu hidrataciju, dok blagi miris smilja dodatno doprinosi iskustvu nege.

Uz naš hidrolat smilja, priroda postaje deo tvoje svakodnevne nege, donoseći sve blagodati smilja na jednostavan i prirodan način. Neka tvoja koža uživa u čistoj i neokaljanoj lepoti hidrolata smilja, stvorenog s pažnjom prema prirodi i tebi.

Koristi se tako što se na čistu kožu lica stavi 5-10 kapi ulja, blago umasira i ostavi da koža upije.

Čuvati na tamnom i suvom mestu, dalje od sunčeve svetlosti, na temperaturi manjoj od 25 stepeni Celzijusa.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Siempre Viva.

O proizvođaču

Ukoliko uporno tragate za prirodnim eteričnim uljima pouzdanog proizvođača i proverenog kvaliteta, na pravom ste mestu. Siempre Viva plantaže

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga