Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Siempre Viva macerat lavande

400.00 RSD

TipMacerat
ProizvođačSiempre Viva
Neto sadržaj30ml

Opis

Siempre Viva macerat lavande, bez ikakvih veštačkih dodataka, predstavlja izvanredan proizvod dobijen pažljivom ekstrakcijom lavandinih cvetova u bazno biljno ulje. Lavanda je uzgajana na zemljištu koje nije podložno tretmanima veštačkih preparata, obezbeđujući autentičnost i čistu esenciju ovog proizvoda.

Neke karakteristike ovog proizvoda:

✓ Jedna od izuzetnih karakteristika macerata lavande je njegova opuštajuća i umirujuća aroma. Lavanda je poznata po svojim relaksirajućim svojstvima, a ovaj proizvod nosi tu blagodet u svakoj kapljici. Korišćenjem macerata lavande, pružate koži ne samo negu već i aromaterapeutski doživljaj koji opušta um i telo.
✓ Macerat lavande ističe se svojim regenerativnim svojstvima za kožu. Lavanda je poznata po podsticanju obnove ćelija kože i ublažavanju ožiljaka i iritacija. Ovaj proizvod deluje na revitalizaciju kože, čineći je svežom, mladolikom i blistavom.
✓ Osim toga, macerat lavande je efikasan u tretiranju kože sklone aknama i bubuljicama. Lavanda poseduje antibakterijske osobine koje pomažu u čišćenju i smirivanju kože, smanjujući crvenilo i upalu.

Biljke lavande uzgajane na prirodnom zemljištu i proces proizvodnje bez veštačkih supstanci čine macerat lavande autentičnim proizvodom koji pruža holističku negu koži. Neka vaša koža doživi mir i blagodeti lavande uz ovaj nežni i prirodni proizvod.

Čuvati na tamnom i suvom mestu, dalje od sunčeve svetlosti, na temperaturi manjoj od 25 stepeni Celzijusa.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Siempre Viva .

O proizvođaču

Ukoliko uporno tragate za prirodnim eteričnim uljima pouzdanog proizvođača i proverenog kvaliteta, na pravom ste mestu. Siempre Viva plantaže

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga