Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Sirup od borovih iglica

580.00 RSD

TipSirup
ProizvodiRB Baril
Neto količina480gr

 

Opis

Sirup od borovih iglica je prirodni proizvod sa specifičnim ukusom i nizom zdravstvenih benefita, dobijen pažljivim ekstrahovanjem esencijalnih sastojaka iz borovih iglica. Ovaj sirup ne samo da pruža poseban ukus, već i doprinosi opštem zdravlju na više načina:

✓ Sirup od borovih iglica je izuzetno bogat vitaminom C, što ga čini odličnim saveznicem u jačanju imunološkog sistema i borbi protiv prehlada i infekcija.
✓ Prisutne supstance u borovim iglicama imaju prirodna antibakterijska svojstva, pomažući u održavanju zdravlja disajnih puteva i sprečavanju respiratornih infekcija.
✓ Sirup može imati blagotvoran uticaj na disajne organe, olakšavajući simptome kašlja i ublažavajući iritaciju grla.
✓ Sirup agave je prirodno slađi od šećera, što znači da možete postići željeni ukus uz manje količine, što je korisno za one koji paze na unos kalorija.
✓ Borove iglice sadrže antioksidanse koji pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala, podržavajući time opšte zdravlje i usporavajući proces starenja.
✓ Arome borovih iglica imaju umirujući efekat, doprinoseći opuštanju i smanjenju stresa, što može imati pozitivan uticaj na mentalno zdravlje.

Uživajte u jedinstvenom ukusu sirupa od borovih iglica, znajući da istovremeno pružate podršku svom imunološkom sistemu i opštem blagostanju.
Možete ga staviti u mlak čaj ili prosto jesti kašikom, 1-2 puta dnevno.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga