Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Škorpion sos

570.00 RSD

TipSos
ProizvođačFatalni začini
Neto količina20ml

Opis

Škorpion sos je hrabar i intenzivan doživljaj za nepce, sastavljen od paprike crveni škorpion, crnog luka, belog luka, soli, sirćeta, šećera i mešavine začina. Ovaj sos nije samo izazov za ljubitelje ljutih ukusa, već i pravo gastronomsko putovanje koje spaja raznolike sastojke u jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

Paprika crveni škorpion donosi brutalnu ljutinu koja se savršeno uklapa sa kompleksnim notama crnog i belog luka. Dodatak soli, sirćeta i šećera pažljivo je izbalansiran kako bi naglasio sveukupni profil ukusa i pružio harmoniju među sastojcima.

Zdravstveni benefiti:

✓ Ljutina crvenog škorpiona, odnosno capsaicin, može podržati zdravlje srca smanjujući nivo holesterola i poboljšavajući cirkulaciju krvi.
✓ Beli luk ima dokazana antiupalna svojstva koja mogu doprineti smanjenju upala u organizmu.
✓ Crveni škorpion pruža bogat izvor vitamina C, koji je ključan za jačanje imunološkog sistema.
✓ Umerena količina šećera u sosu može doprineti održavanju stabilnog nivoa šećera u krvi.
✓ Dodatak soli podržava ravnotežu elektrolita, važnu za normalno funkcionisanje mišića i nervnog sistema.

Škorpion sos nije samo za hrabre, već i za one koji traže intenzivno i duboko iskustvo ukusa. Ovaj sos ne samo da dodaje pikantnu notu jelima, već i donosi niz zdravstvenih benefita. Uživajte u svakom zalogaju ovog hrabrog i ukusnog dodatka vašoj kuhinji.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Fatalni začini.

O proizvođaču

Mi smo malo porodično poljoprivredno gazdinstvo iz Bačke Palanke koje se bavi uzgojem i preradom paradajza i u maloj količini drugih vrsta povrća. Sveže povrće se suši u kondenzacionoj sušari pri temp od max 52°C čime se čuvaju nutritivne vrednosti povrća.

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga