Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Skrob od tapioke

250.00 RSD

TipDodatak jelima
Zemlja poreklaKambodža
Neto količina200g

 

Opis

Skrob od tapioke je izuzetno koristan proizvod u bezglutenskoj ishrani, poznat po svojoj višestrukoj primeni i nutritivnim prednostima. Prvenstveno, važno je napomenuti da je tapioka skrob potpuno bezglutenski, što ga čini idealnim izborom za osobe koje su intolerantne na gluten ili koje žele da izbegavaju ovaj sastojak iz drugih razloga, poput celijakije. Ovo svojstvo skroba omogućava širu dostupnost bezglutenskih opcija u ishrani, uključujući i pekarske proizvode kao što su hleb i peciva.

Neke karatkeristike ovog proizvoda.

✓ Tapioka skrob je veganski proizvod, što znači da se dobija isključivo iz biljnih izvora i ne sadrži sastojke životinjskog porekla. Ovo ga čini prihvatljivim za vegane i vegetarijance, koji se često oslanjaju na biljne alternative u ishrani.
✓ Organski karakter tapioka skroba dodatno pojačava njegovu privlačnost među potrošačima koji preferiraju organske proizvode. Organski skrob od tapioke proizvodi se bez upotrebe veštačkih hemikalija ili pesticida
✓ Tapioka skrob se često koristi kao zgušnjivač jer ima izuzetnu moć vezivanja tečnosti i daje jelu željenu konzistenciju bez dodavanja dodatnih aroma ili boja. Ova svojstva čine ga nezamenjivim sastojkom u mnogim receptima

Tapioka skrob omogućava korisnicima da uživaju u raznovrsnim bezglutenskim jelima bez kompromisa po pitanju kvaliteta ili nutritivnih vrednosti.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga