Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Smeša za beli hleb

550.00 RSD

TipHleb i peciva
ProizvodiAleksandrija
Neto količina1000gr

 

Opis

Smeša za beli hleb predstavlja inovativno rešenje za sve koji žele uživati u mekanom, ukusnom hlebu bez prisustva glutena. Ova smeša ne samo da pruža zadovoljavajući ukus već i donosi niz zdravstvenih benefita, prilagođavajući se potrebama osoba sa celijakijom ili onima koji preferiraju bezglutensku ishranu.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Bezglutenska smeša za beli hleb omogućava uživanje u hlebu bez rizika od reakcija na gluten. Ova potpuno bezglutenska opcija čini je idealnom za ljude sa celijakijom ili osetljivostima na gluten.
✓ Smeša sadrži razne bezglutenske sastojke, uključujući pirinčano brašno, krompir i tapioka brašno. Ovi sastojci doprinose unosu hranljivih materija koje su važne za održavanje balansa u ishrani.
✓ Beli hleb napravljen sa bezglutenskom smešom često ima niži sadržaj masti i kalorija u poređenju s tradicionalnim belim hlebom. Ovo je značajan aspekt za one koji prate svoj unos masti ili kalorija.
✓ Hleb napravljen ovom smešom je lako svarljiv, što može biti od posebne koristi za one sa osetljivim stomacima ili problemima varenja.
✓ Smeša za beli hleb omogućava kreativnost u kuhinji. Može se koristiti za pripremu raznih oblika hleba, peciva i drugih pekarskih proizvoda, pružajući priliku za uživanje u raznolikosti bezglutenske ishrane.

Ova smeša predstavlja ukusan i hranljiv izbor za sve koji žele bezglutenski hleb bez kompromisa u pogledu ukusa i kvaliteta.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga