Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Smeša za tamni hleb

580.00 RSD

TipHleb i peciva
ProizvodiAleksandrija
Neto količina1000gr

 

Opis

Smeša za tamni hleb sa heljdom i prosom predstavlja inovativno rešenje za ljude koji traže ukusan i zdrav bezglutenski izbor. S obogaćenim sastojcima poput heljde i prosa, ova smeša ne samo da pruža izuzetan ukus tamnog hleba već i donosi brojne zdravstvene benefite.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Smeša za tamni hleb s heljdom i prosom pruža potpunu bezglutensku alternativu tradicionalnim hlebovima. Ovo je od posebnog značaja za osobe sa celijakijom ili one koje izbegavaju gluten zbog različitih zdravstvenih razloga.
✓ Heljda i proso su izuzetno hranljivi sastojci, bogati proteinima, vlaknima, vitaminima i mineralima. Smeša doprinosi unosu ovih nutrijenata, podržavajući opšte zdravlje.
✓ Hleb napravljen od ove smeše često ima niži sadržaj masti i kalorija u poređenju s tradicionalnim tamnim hlebom. Ovo je važno za one koji žele održavati nisku kalorijsku vrednost u ishrani.
✓ S obzirom na sastav bez skroba, ovaj tamni hleb je lakše svarljiv. Ovo je posebno korisno za ljude sa osetljivim stomacima ili problemima sa varenjem.
✓ Smeša za tamni hleb omogućava raznolike kulinarske eksperimente. Može se koristiti za pripremu različitih vrsta hleba, peciva i drugih pekarskih proizvoda, pružajući širok spektar ukusa i tekstura.

Ova smeša predstavlja neodoljiv izbor za ljude koji žele uživati u tamnom hlebu bez prisustva glutena, istovremeno dobijajući zdravstvene benefite heljde i prosa.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga