Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Soda bikarbona 500gr

530.00 RSD

TipDodatak jelima
ProizvođačHyperic
Neto težina500gr

 

Opis

Soda bikarbona 500gr bez aluminijuma predstavlja čist i prirodan proizvod koji se koristi u različite svrhe, od kulinarskih do kućnih potreba. Ova specifična formula bez aluminijuma čini je pogodnom za različite namene, obezbeđujući kvalitet i efikasnost. Svojstvena svojstva sode bikarbone čine je neizostavnim dodatkom u domaćinstvu, pružajući korisnicima siguran i ekološki prihvatljiv proizvod.

Osim sjajnog ukusa, ovaj proizvod sa sobom nosi i niz zdravstvenih benefita:

✓ Soda bikarbona ima sposobnost neutralizacije viška kiselosti u organizmu, pružajući olakšanje od gorušice i želudačnih problema.
✓ Kombinacija sode bikarbone sa vodom može se koristiti kao blagi piling za kožu, uklanjajući mrtve ćelije i doprinoseći svežem sjaju kože.
✓ Dodavanje sode bikarbone u pastu za zube može pomoći u održavanju zdravlja usne šupljine, smanjujući bakterije i neutrališući neprijatne mirise.
✓ Ona je takođe efikasno sredstvo za čišćenje različitih površina u domu. Može se koristiti kao blagi abraziv za uklanjanje mrlja i nečistoća.
✓ Bez aluminijuma, soda bikarbona može poslužiti kao prirodni dezodorans, apsorbujući neprijatne mirise i pružajući dugotrajnu svežinu.

Soda bikarbona bez aluminijuma je svestran proizvod koji pruža brojne prednosti za zdravlje i domaćinstvo. Njena jednostavna upotreba čini je neophodnim sastojkom u svakodnevnom životu, dok njene blagodeti na prirodan način podržavaju održavanje celokupnog zdravlja.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode iz naše kategorije Ukusi sveta .

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga