Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Sofi Dezodorans za telo pačuli bergamot

920.00 RSD

TipDezodorans (body mist)
ProizvođačSofi
Neto količina100ml
Kategorije: ,

Opis

Sofi Dezodorans za telo pačuli bergamot predstavlja izuzetno efikasan proizvod koji pruža svežinu i dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Formulisan je od pažljivo izabrane mešavine etarskih ulja, a karakteriše ga blaga, zemljana i topla mirisna nota. Ovaj dezodorans idealan je izbor za sve one koji žele prirodno rešenje za negu tela i zaštitu od neprijatnih mirisa tokom celog dana.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Jedna od ključnih karakteristika ovog dezodoransa je njegova blagost i nežnost prema koži. Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, dezodorans za telo pačuli bergamot pruža zaštitu bez iritacije, čineći ga pogodnim čak i za osetljivu kožu. Nakon tuširanja, dovoljno je naprskati proizvod na telo. Izbegavajte nanošenje na iritiranu ili povređenu kožu.
✓ Topla, zemljana i citrusna mirisna nota ovog dezodoransa pruža prijatan osećaj svežine i udobnosti. Miris pačulija dodaje toplinu i dubinu, dok bergamot osvežava i oslobađa energiju. Ovaj prirodni mirisni spoj čini svaki dan prijatnijim i mirisnijim, istovremeno neutrališući neprijatne mirise.
✓ Formula dezodoransa za telo pačuli bergamot formulisan je tako da pruži dugotrajnu zaštitu, održavajući svežinu tela tokom celog dana. Bez obzira na aktivnosti ili spoljašnje uslove, ovaj dezodorans će vas osloboditi brige o neprijatnim mirisima, ostavljajući vas samouverenim i prijatno mirisnim.

Uz dezodorans za telo pačuli bergamot, možete se osloniti na prirodno rešenje za svežinu i zaštitu od neprijatnih mirisa, uz miris koji će vas osvežiti i obogatiti vaše svakodnevno iskustvo. Neka vaša koža bude negovana, a miris svež i prijatan tokom celog dana uz ovaj efikasan i prirodan dezodorans.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Sofi.

O proizvođaču

Sofi kozmetika ima jednostavan i minimalistički pristup lepoti i zdravlju. Pojednostavljeni rituali i dobro izbalansirane formulacije koje zadovoljavaju stvarne

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga