Skip to content
Dostava u roku 24-48h samo na području Beograda.

Sofi Dezodorans za telo vetiver

920.00 RSD

TipDezodorans (body mist)
ProizvođačSofi
Neto količina100ml
Kategorije: ,

Opis

Sofi Dezodorans za telo vetiver predstavlja nežan, ali izuzetno efikasan proizvod koji pruža svežinu i dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Formulisan je od pažljivo izabrane mešavine etarskih ulja, a karakteriše ga blaga, drvena, zemljana i osvežavajuća mirisna nota. Ovaj dezodorans idealan je izbor za sve one koji traže prirodno rešenje za negu tela i zaštitu od neprijatnih mirisa tokom celog dana.

Neke karakteristike ovog sjajnog proizvoda su:

✓ Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, dezodorans za telo vetiver pruža zaštitu bez iritacije, pogodan je čak i za osetljivu kožu. Nakon tuširanja, dovoljno je jednostavno naprskati proizvod na telo, izbegavajući nanos na iritiranu ili povređenu kožu, i uživati u svežini tokom celog dana.
✓ Drvena, zemljana i citrusna mirisna nota ovog dezodoransa pruža prijatan osećaj svežine i čistoće. Osim što efikasno neutrališe neprijatne mirise, miris vetivera dodatno osvežava i opušta, čineći svaki dan prijatnijim i mirnijim.
✓ Formula dezodoransa za telo vetiver oblikovana je s ciljem da pruži dugotrajnu zaštitu, održavajući svežinu tela tokom celog dana. Bez obzira na aktivnosti ili spoljašnje uslove, ovaj dezodorans će vas osloboditi brige o neprijatnim mirisima, ostavljajući vas samouverenim i prijatno mirišljavim.

Zahvaljujući praktičnom sprej obliku, dezodorans je lako i jednostavno naneti na kožu, omogućavajući ravnomernu i brzu aplikaciju. Bez lepljivosti i masnoće, ovaj dezodorans će se brzo upiti i ostaviti vas svežim i mirisnim tokom celog dana.
Uz dezodorans za telo vetiver, možete se osloniti na prirodno rešenje za svežinu i zaštitu od neprijatnih mirisa. Neka vaša svakodnevna rutina ne bude kompletna bez ovog efikasnog i prirodnog dezodoransa.

Ovde možete pogledati i ostale proizvode našeg proizvođača Sofi.

O proizvođaču

Sofi kozmetika ima jednostavan i minimalistički pristup lepoti i zdravlju. Pojednostavljeni rituali i dobro izbalansirane formulacije koje zadovoljavaju stvarne

Recenzije

Još nema komentara.

Ocenite proizvod
Pretraga